Ga naar de inhoud

Tarieven

  • door

Lessen

Tarieven worden berekend vanaf postcode 8055 PZ

45 minuten privé les € 50
t/m 25 km
45 minuten privé les € 55
26 t/m 50 km
45 minuten privé les € 60
vanaf 51 km

ESDR therapie

30 minuten € 55
60 minuten € 85
Reiskosten per km € 0,40
Gerekend vanaf 8055 PZ

Clinics

Tarieven op aanvraag

Bij het afspreken van diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

Momenteel rijd ik wekelijks routes door een groot deel van Nederland met een reistijd tot 90 minuten vanaf 8055 PZ (regio Zwolle). Daarbuiten is het mogelijk om een route te plannen bij minimaal 4 personen in dezelfde omgeving. 

Clinics zijn mogelijk in heel Nederland.

Algemene voorwaarden

Veiligheid: Het dragen van een cap is tijdens de rijlessen ten alle tijden verplicht. Tijdens grondwerk of ESDR sessies waarbij het paard extreem gedrag laat zien (bijvoorbeeld steigeren) kan een cap dragen ook verplicht worden. Tijdens de rijlessen is het dragen van rijschoeisel met chaps of rijlaarzen verplicht.

Annulering: Tot 7 dagen voor de afspraak is het mogelijk om kosteloos te annuleren, daarna ben ik genoodzaakt 50% van het tarief in rekening te brengen. Bij annuleren vanaf 72 uur voor aanvang van de afspraak wordt 100% van het tarief in rekening gebracht. 

Dagelijks rijd ik routes door een groot deel van Nederland en plan afspraken zorgvuldig in om deze soepel te laten verlopen. Bij een annulering kan ik de tijd die ik voor jou en je paard heb vrij gemaakt vaak niet meer opvullen. Uiteraard is het mogelijk om een vervanger in jouw plaats te laten gaan.

Weersomstandigheden: Afspraken gaan in principe altijd door, ook bij regen, warmte, natte rijbanen etc. we kijken naar wat er die dag wel mogelijk is. Alleen bij echt extreme weersomstandigheden kunnen we in overleg de afspraak verplaatsen. Toch annuleren? Dan geldt bovengenoemde regeling. 

Aansprakelijkheid: Deelname aan lessen, ESDR therapie of andere activiteiten georganiseerd door Equilution is geheel op eigen risico. Equilution is niet aansprakelijk voor ongevallen of schade die is opgelopen voor, tijdens en na de geleverde diensten. 

Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met bovengenoemde voorwaarden. Equilution gaat er van uit dat deze gelezen en geaccepteerd zijn.