Ga naar de inhoud

Tarieven

Tarieven

  • door

Lessen

45 minuten privé les € 50
60 minuten duo les p.p. € 35
Reiskosten
Afstanden t/m 25 km vanaf 8055 PZ zijn gratis, daarbuiten geldt het km tarief van € 0,40. Deze worden uiteraard verdeeld over de route.

ESDR therapie

30 minuten € 55
60 minuten € 85
Reiskosten per km € 0,40

Clinics

Tarieven op aanvraag

Momenteel rijd ik wekelijks diverse routes door heel Overijssel en Gelderland. Woon je daarbuiten? Informeer dan even naar de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden

Veiligheid: Het dragen van een cap is tijdens de rijlessen ten alle tijden verplicht. Tijdens grondwerk of ESDR sessies waarbij het paard extreem gedrag laat zien (bijvoorbeeld steigeren) kan een cap dragen ook verplicht worden. Tijdens de rijlessen is het dragen van rijschoeisel met chaps of rijlaarzen verplicht.

Annulering:

Lessen: Bij afmeldingen binnen 48 uur ben ik genoodzaakt 100% van het tarief in rekening te brengen.

ESDR-therapie: Bij afmeldingen binnen 24 uur ben ik genoodzaakt 60% van het tarief in rekening te brengen. Afhankelijk van de route en het aantal mensen dat gepland staat kan het zijn dat ik (een deel van) de reiskosten moet doorberekenen. 

Afmelden gaat vrijwel altijd gepaard met overmacht, het is helaas niet mogelijk om hier uitzonderingen in te maken. Ik ben volledig werkzaam als zzp-er en maak tijd vrij voor jou en je paard, die tijd kan ik op korte termijn vaak niet meer opvullen. Uiteraard is het mogelijk om een bijrijder/ verzorger, stalgenoot etc. in jouw plaats te laten gaan. Voor vaste klanten is het ook mogelijk dat ik jouw paard train.

Weersomstandigheden:Afspraken gaan in principe altijd door, ook bij regen, warmte, natte rijbanen etc. we kijken naar wat er die dag wel mogelijk is. Alleen bij echt extreme weersomstandigheden kunnen we in overleg de afspraak verplaatsen. Toch annuleren? Dan geldt bovengenoemde regeling. 

Aansprakelijkheid: Deelname aan lessen, ESDR therapie of andere activiteiten georganiseerd door Equilution is geheel op eigen risico. Equilution is niet aansprakelijk voor ongevallen of schade die is opgelopen voor, tijdens en na de geleverde diensten. 

Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met bovengenoemde voorwaarden. Equilution gaat er van uit dat deze gelezen en geaccepteerd zijn.