Ameria Equitation
Training

Training

Training

Soms kan het fijn zijn om een ervaren trainer met je paard te laten werken. Bijvoorbeeld als jullie beiden dezelfde dingen aan het leren zijn, wanneer je tegen rijtechnische problemen aanloopt, of je wil je paard graag laten opleiden naar een volgend niveau. Ook kan het natuurlijk voorkomen dat je zelf (tijdelijk) minder tijd hebt, maar je paard wel een goede training wil bieden.

In de bovengenoemde gevallen kan ik jullie helpen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een zachte en vriendelijke omgang met paarden, waarin ik gevoel en techniek laat samen komen. Ik werk vanuit de klassieke dressuur en combineer dit met verschillende trainingsmethodes, afgestemd op wat jouw paard nu nodig heeft. 

De belangrijkste kernwaarden in mijn training zijn: verbinding, plezier en vrijheid. Ik vind het belangrijk dat het paard zichzelf kan zijn en zich vrij voelt om zich te kunnen uiten. Daarnaast werk ik altijd vanuit een biomechanisch correcte manier van trainen. Mijn doel is dat het paard de beste versie van zichzelf wordt door de dingen die wij met hem doen, zodat de training iets toevoegt aan zijn leven.

Grondwerk

Werk aan de hand

Longeren

Onder het zadel

Trainingsvragen waar ik bij kan helpen:

Wat krijg je?

Tarieven

Per sessie € 45
10 sessies € 400
*3 maanden geldig