Ameria Equitation
Training op maat

Training op maat

Training op maat

Soms kan het fijn zijn om een ervaren trainer met je paard te laten werken. Bijvoorbeeld als jullie beiden dezelfde dingen aan het leren zijn, wanneer je tegen trainingstechnische problemen aanloopt, of je wil je paard graag laten opleiden naar een volgend niveau. Ook kan het natuurlijk voorkomen dat je zelf (tijdelijk) minder tijd hebt, maar je paard wel een goede training wil bieden.

In de bovengenoemde gevallen kan ik jullie helpen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een zachte en vriendelijke omgang met paarden, waarin ik gevoel en techniek laat samen komen. Ik werk vanuit de klassieke dressuur en combineer dit met verschillende trainingsmethodes, afgestemd op wat jouw paard nu nodig heeft. Hierbij let ik altijd op de biomechanica en of een paard correct en in balans beweegt. 

Omdat de eigenaar in dit traject net zo belangrijk is, werk ik veelal met een totaal pakket waarin we de training aanvullen met het volgen van lessen. Zo kunnen paard en eigenaar samen groeien. 

Trainingsvragen waar ik bij kan helpen:

Ben je benieuwd of ik jullie kan helpen? 

Ervaringsverhalen

Wat krijg je?

Tarieven

Per sessie € 45
Totaal pakket € 400
10 strippenkaart in te zetten voor alle diensten, informeer naar de voorwaarden. Maximaal 3 maanden geldig.

Before & after

Amira, mooie proces foto's waarin je ziet hoe ze zich ontwikkeld heeft van een mooie basishouding naar een krachtige achterhand en opgerichte zelfhouding.
Amira, van op de voorhand en weinig achterhand gebruik naar een goede gedragenheid en oprichting.